Разни хотели

Оценете ја понудата
(4 гласови)

 

х.ЛИОН 4*

Х.ЛИОН  4*-БАНСКО

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

29.12-04.01

05.01-11.01

15.12-28.12

12.01-18.01

26.01-22.02

01.12-14.12

19.01-25.01

23.02-31.03

1/2 соба Стандард

Н.В

63.00

41.00

38.00

36.00

дете 04-11,99 на допол.легло

Н.В

24.00 €

21.50 €

16.00 €

14.00€

дете 04-11,99 на редовно легло

Н.В

47.50 €

31.00 €

28.50 €

27.00€

Возрасен на допол.легло

Н.В

48.00 €

30.00 €

30.00 €

25.00€

Новогодишна вечера

Возрасен- 70€

Дете од 04-11,99г.-35€

14=12,10=9,7=6 02.03.2019-31.03.2019

х.СТРАЖИТЕ 4*

х.СТРАЖИТЕ 4* - БАНСКО

 

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

29.12.18

04.01.19

05.01.19

11.01.19

12.01.19

25.01.19

26.01.19

15.02.19

16.02.19

01.03.19

1/2 соба Стандард

H.B

64.00€

62.00€

48.00€

58.00€

48.00€

деца 02-11,99г.на допол.легло

H.B

бесплатно

бесплатно

бесплатно

бесплатно

бесплатно

дете 02-11,99г на редовно легло

H.B

32.00€

31.00€

24.00€

29.00€

24.00€

Возрасен на допол.легло

H.B

51.00€

50.00€

38.50€

46.50€

38.50€

Новогодишна вечера

Возрасен- 70 €

Дете од  02-11,99 - 35€

Боравишна такса(еднократна)

5 €  / по лице /

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 31.10.2018 -15% ПОПУСТ + 10% ПОПУСТ ЗА СКИ  ПАКЕТИ

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 30.11.2018 -10% ПОПУСТ + 10% ПОПУСТ ЗА СКИ  ПАКЕТИ

х.СПОРТ  4*

 

х.СПОРТ 4*-БАНСКО

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГИ

28.12.-04.01

/мин.5 ноќи/

05.01-11.01

/мин.4 ноќи/

21.12-27.12

12.01-08.03

/мин.3 ноќи/

01.12-20.12

09.03-15.04

1/2 соба Стандард

H.B

78.00

67.00

53.50

44.50

деца 02-12,99г.на допол.легло

H.B

18.00€

16.00€

17.00€

17.00€

дете 02-12,99г на редовно легло

H.B

58.50€

50.50€

40.50€

34.00€

Возрасен на допол.легло

H.B

58.50€

50.50€

40,50€

34.00€

Новогодишна вечера

Возрасен- 80 €

Дете од  02-12,99 - 40€

14=12, 11=10, 10=09, 7=6 ЗА ПРИСТИГАЊА ДО 21.12.2018 И ПОСЛЕ 15.03.2019

-15% за резервација и уплата до 31.10.2019

х.ГИНЕС 4*

х.ГИНИС 4*-БАНСКО

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

 

28.12-04.01

05.01-11.01

 

21.12-27.12

19.01-01.03

01.12-20.12

12.01-18.01

02.03-14.04

СТУДИО

H.B

67.00€

50.00€

44.50€

39.00€

деца 02-11,99 на допол.легло

H.B

14.00€

15.00€

15.00€

15.00€

дете 02-11,99 на редовно легло

H.B

50.00€

38.00€

34.00€

30.00€

Возрасен на допол.легло

H.B

50.00€

38.00€

34.00€

30.00€

АПП (1 спална)

H.B

72.50€

54.50€

48.00€

42.50€

1-во дете 02-11,99г. На допол.легло

H.B

14.00€

15.00€

14.00€

14.00€

2-ро дете 02-11,99г. на допол. легло

H.B

14.00€

15.00€

14.00€

14.00€

Возрасен на допол.легло

H.B

54.00€

38.00€

34.00€

32.00€

АПП-наем (2 спални) 4 лица

H.B

254.00€

191.00€

168.00€

146.00€

Новогодишна вечера

возрасен- 70 €

дете од 02-11,99 -35€

14=12, 11=10, 10=9, 7=6 ЗА ПРИСТИГАЊА ДО 22.12.2018 И ПОСЛЕ 09.03.2019

-15% за резервација и уплата до 31.10.2019

х.ОРФЕЈ 4*

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

 

1/2 соба Стандард

H.B

деца од 05-12,99 на допол. легло

H.B

дете од 05-12,99 на редовно легло

H.B

возрасен на доп.легло

H.B

 

х.РОТМАНС  3*

 

х.РОТМАНС 3*

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

 

1/2 СОБА

B.B

1/2 СОБА

H.B

/

 

-Дете до 4,99 год.-бесплатно

-дете од 5-9,99 год.плаќа 50% од цената на возрасен

 

Цената на превоз на релација: Скопје –Банско-Скопје -

Цените се изразени во евра за плаќање во денарска противвредност по курс 1еур= 62.00 мкд

mod_vvisit_counterВкупно вчера223
mod_vvisit_counterВкупно посети631147

Main Menu