Ски пакети Банско

СКИ КАРТИ БАНСКО 2021/22

Ски услуги

Возрасни

Деца 07- 11.99 год.

3

дена

6

дена

3

дена

6

дена

Скикарта,скии,

штеки и кондури

140

242

80

130

Ски карта,скии и

штеки

130

232

70

120

Ски карта + часови по скијање (во група) 4 часа на ден

196

365

119

199

Ски карта+часови по скијање(во група) 2 часа на ден

187

301

/

/

Комплет ски пакет (скии,штеки,кондури ски карта,часови по скијање 4 часа на ден)

197

362

129

214

Комплет сноуборд пакет (сноуборд,кондури,ски карта,часови по сноуборд 3 дена х 2 часа  на ден)

249

372

/

/

Ски карта +

сноуборд +  кондури

187

310

/

/

Ски карта +

сноуборд

171

288

/

/

mod_vvisit_counterВкупно вчера386
mod_vvisit_counterВкупно посети1599765

Main Menu