Албена

Албена 2022

/бесплатен интернет во целиот комлекс/

 

х.Магнолија Lux 3*/Орхидеја3* All inclusive(се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

231

329

291

415

329

469

291

415

231

329

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

Оазис 2*All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

231

329

299

426

336

480

299

426

231

329

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10
х.Вита Парк 3*All inclusive 3*(се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

333

475

412

588

458

653

412

588

333

475

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10
х. Mура 3* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

348

496€

427

610

510

728

427

610

348

496€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

х.Нона 3* All inclusive(се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

321

458€

412

588

484

691

412

588

321

458€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10
х.Ралица Супериор 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

397

566€

469

669

525

750

469

669

397

566€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

х.Лагуна Гарден 4* All inclusive(се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

352

502

446

637

522

745

446

637

352

502

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10
х.Лагуна Маре  4* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

348

496€

427

610

510

728

427€

610€

348

496€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

х.Малибу 4*All inclisuve(се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

355

507

446

637

518

739

446

637

355

507

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10


У  С  Л  О  В  И:(Не важат за х.Ралица супериори и х.Ралица Аква клуб)

Дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.

Две  деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30% од цена за возрасен.

Еден возрасен  во 1/2 соба  доплаќа 30% од цената на аранжманот.

Едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е како за еднокреветна соба.

Трет возрасен на допoл. легло плаќа 80% од цената на аранжманот

Еден возрасен со две деца од 2 до11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по35% од цената за возрасен.

Еднократна боравишна такса за возрасни  5 €, деца до 11,99 години 3 €

У  С  Л  О  В  И:(Важат за хотелите Ралица Супериор,Ралица Аква клуб)

Дете до 0-1.99 год. со двајца возрасни  користи бесплатни услуги

Дете до 02-11,99 год. со двајца возрасни доплаќа 10€ на вечер .

Еден возрасен  во 1/2 соба  доплаќа 30% од цената на аранжманот.

Едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба детето доплаќа 10€ на ден   возрасниот плаќа кaкo за еднокреветна соба.

Трет возрасен на допoл. легло плаќа 80% од цената на аранжманот

Еднократна боравишна такса за возрасни  5 €, деца до 11,99 години 3 €

АНУЛАЦИИ

Период

Рок

Пенали

06.06-25.06.2022

06.09-21.09.2022

5-1 ден пред пристигнување

Едно ноќевање

На ден на пристигнување

Се задржува целиот износ

26.06.-01.07.2022

21.08-05.09.2022

7-1 ден пред пристигнување

Едно ноќевање

На ден на пристигнување

Се задржува целиот износ

02.07-20.08.2022

10-1 ден пред пристигнување

Едно ноќевање

На ден на пристигнување

Се задржува целиот износ

 

 

mod_vvisit_counterВкупно вчера524
mod_vvisit_counterВкупно посети1910907

Main Menu