Сончев Брег

Оценете ја понудата
(14 гласови)

СОНЧЕВ БРЕГ

 

ХОТЕЛ ОРЕЛ***

Тин на сместување

Ниска сезона

14.05-04.06.2021

13.09-03.10.2021

Средна сезона

05.06-30.06.2021

01.09-12.09.2021

Висока сезона

01.07-31.08.2021

Двокреветна соба

43€

54€

68€

Еднокреветна соба

53€

74€

93€

•Цените се по лице за една ноќ во ЕУР  на база на ULTRA ALL INCLUSIVE(се вклучено)и вклучуваат:

чадори и лежалки на одредено место на плажа / 1 чадор  и 2 лежалки  / или покрај базен.

НАМАЛУВАЊА:

• Деца до 1,99 година - бесплатно.

• Детски од 2 до 12,99 години  на редовен кревет - 20% попуст од цената за  возрасен

• Дете од 2 до 12,99 години дополнително легло  - БЕСПЛАТНО

• Возрасни на Дополнително легло - 20% попуст од цената за возрасен на редовен кревет

ПОПУСТИ:

7 = 5, 10 = 8, 11 = 9, 14 = 10 за пристигнувања до 25.05.2021 и од 21.09.2021

7 = 6, 10 = 9, 11 = 10, 14 = 12 за пристигнувања 26.05-08.06.2021 и од 14.09-20.09.2021

Бесплатните ноќевања се пресметуваат по цени  во понискиот период.

ПОЛИТИКА ЗА ОТКАЖУВАЊЕ:

- Откажување 7 дена пред пристигнувањето - бесплатно

- Откажувањата 7 до 1 ден пред пристигнувањето подлежат на казна oд 1 ноќевање  за Ниска сезона и целосен износ за  престој во Висока и Средна сезона.

No- show - 2 ноќевања во ниска сезона, целосен престој во висока и средна сезона.

МИН / МАКСА зафатеност на собите :

Тип на сместување

Минимална зафатеност

Максимална зафатеност

Doble соба

2 лица

3 лица

Еднокреветна соба

1 лице

1 возрасен+ 1 дете

 

ХОТЕЛ КАЛИНА ГАРДЕН****

Тин на сместување

Ниска сезона

14.05-04.06.2021

13.09-03.10.2021

Средна сезона

05.06-30.06.2021

01.09-12.09.2021

Висока сезона

01.07-31.08.2021

Двокреветна соба

43,00€

57,50€

68,00€

Доплата за Еднокреветна соба

0,00€

33,00€

48,00€

АПП(По лице/минимум 2 возрасни)

50,00€

66,00€

78,00€

Цените се по лице за една ноќ во ЕУР врз база на ALL INCLUSIVE(се вклучено) и вклучуваат: бесплатно користење на WIFI, лежалки и чадори за сонце покрај базен.

НАМАЛУВАЊА:

• Деца до 1,99 година - бесплатно.

• Дете од 2 до 12,99 години на редовно легло - 25% попуст од цената на  возрасен на редовен кревет

• Дете од 2 до 12,99 години на дополнително легло:

- прво дете - БЕСПЛАТНО

- второ дете - 50% попуст од цената за возрасен на редовен кревет

• Дополнително легло за возрасни - 25% попуст од цената на редовен  кревет.

7 = 5, 10 = 8, 11 = 9, 14 = 10 за пристигнувања до 25.05.2021 и од 21.09.2021

7 = 6, 10 = 9, 11 = 10, 14 = 12 за пристигнувања 26. 05-08.06.2021 и од 14.09 – 20.09.2021

. Бесплатните ноќевања се пресметуваат по цени од понискиот период .

ПОЛИТИКА ЗА ОТКАЖУВАЊЕ:

- Откажување 7 дена пред пристигнувањето - бесплатно

- Откажувањата 7 до 1 ден пред пристигнувањето подлежат на казна oд 1 ноќевање  за Ниска сезона и целосен износ за  престој во Висока и Средна сезона.

No- show - 2 ноќевања во ниска сезона, целосен престој во висока и средна сезона.

МИН / МАКСА Окупација на единиците:

Минимална зафатеност

Максимална зафатеност

Двокреветна соба

1 лице

2 возрасни + 2 деца или 3 возрасни

Трокреветна соба **

3 лица

3 возрасни + 1 дете

Апартман

2 лица

4 лица

** Ограничен број на трокреветни соби со три редовни кревети и распореден софа на располагање и обезбедени по барање и по потврда од хотелот.

 

ХОТЕЛ АСТОРИЈА****

Тин на сместување

Ниска сезона

14.05-04.06.2021

13.09-03.10.2021

Средна сезона

05.06-30.06.2021

01.09-12.09.2021

Висока сезона

01.07-31.08.2021

Двокреветна соба

45,50€

59,50€

76,50€

Доплата за Еднокреветна соба

23,00€

43,00€

63,00€

АПП(По лице/минимум 2 возрасни)

50,00€

65,00€

85,00€

Цените се по лице за една ноќ во ЕУР врз основа на ULTRA ALL INCLUSIVE(се вклучено)и вклучуваат:, чадори и лежалки на одредено место на плажа / 1 чадор  и 2 лежалки  / или покрај базен.

НАМАЛУВАЊА:

• Деца до 1,99 година - бесплатно.

• Дете од 2 до 12,99 години на редовно легло - 25% попуст од цената на возрасен на редовен кревет

• Дете од 2 до 12,99 години н дополнително легло а

- прво дете - БЕСПЛАТНО

- второ дете - 50% попуст од цената на  ворасен на редовен кревет.

• Дополнително легло за возрасни - 20% попуст од цената на редовен кревет.

ПОПУСТИ:

7 = 5, 10 = 8, 11 = 9, 14 = 10 за пристигнувања до 25.05.2021 и од 21.09.2021

7 = 6, 10 = 9, 11 = 10, 14 = 12 за пристигнувања 26. 05-08.06.2021 и од 14.09 – 20.09.2021

. Бесплатните ноќевања се пресметуваат по цени од понискиот период .

ПОЛИТИКА ЗА ОТКАЖУВАЊЕ:

- Откажување 7 дена пред пристигнувањето - бесплатно

- Откажувањата 7 до 1 ден пред пристигнувањето подлежат на казна oд 1 ноќевање  за Ниска сезона и целосен износ за  престој во Висока и Средна сезона.

No- show - 2 ноќевања во ниска сезона, целосен престој во висока и средна сезона.

МИН / МАКСА зафатеност на собите:

Минимална зафатеност

Максимална зафатеност

Двокреветна соба

1 лице

4 лица(2 возр. + 2 деца или 3 возрасни

Апартман

2 лица

4 лица


 

ХОТЕЛ КОНДОР****

Тин на сместување

Ниска сезона

14.05-04.06.2021

13.09-03.10.2021

Средна сезона

05.06-30.06.2021

01.09-12.09.2021

Висока сезона

01.07-31.08.2021

Двокреветна соба стандард

В.В

29,00€

34,00€

39,00€

Двокреветна соба (поглед море)

В.В

33,00€

37,00€

42,00€

Доплата за еднокреветна соба

23,00€

28,00€

36,00€

Доплта за вечера-Возрасен

Н.В

6,00€

7,00€

9,00€

Доплата за вечера дете2-12,99 години

Н.В

3,00€

3,50€

4,50€

• Цените се по лице за една ноќ во евра на база на В.В(ноќевање со појадок)и вклучуваат:Користење на  чадори за сонце и лежалки покрај базен, WIFI, фитнес. Додплата на HB - вечерата е a-la-carte услуга,по  мени  / по избор  вклучено е и. вегетаријанска опција  / чаша вино, чаша пиво или безалкохолен пијалок /

• * Доплатата  за HB (вечера) – се комбинира со бесплатна ноќевања

НАМАЛУВАЊА:

Се однесува на  цената на В.В (ноќевање со појадок)

• Деца до 1,99 година - бесплатно.

• Дете од 2 до 12,99 години на   редовен кревет - 20% попуст од цената на редовен  кревет за возрасен

• Дете од 2 до 12,99 години на  дополнително легло - БЕСПЛАТНО

• Возрасен на  Дополнително легло - 20% попуст од цената на редовен  кревет

ПОПУСТИ:

7 = 5, 10 = 8, 11 = 9, 14 = 10 за пристигнувања до 25.0./2021 и од 2./09.2021

7 = 6, 10 = 9, 11 = 10, 14 = 12 за пристигнувања 26.05-08.06/2021 и од 14.09-20.09.2021

. Бесплатните ноќевања се пресметуваат по цени вопонискиот период  и се однесуват и на доплатата за Н.В(ВЕЧЕРА)

ПОЛИТИКА ЗА ОТКАЖУВАЊЕ:

- Откажување 7 дена пред пристигнувањето - бесплатно

- Откажувањата 7 до 1 ден пред пристигнувањето подлежат на казна oд 1 ноќевање  за Ниска сезона и целосен износ за  престој во Висока и Средна сезона.

No- show - 2 ноќевања во ниска сезона, целосен престој во висока и средна сезона.

МИН / МАКСА зафатеност на собите :

Тип на сместување

Минимална зафатеност

Максимална зафатеност

Doble соба

2 лица

3 лица

Еднокреветна соба

1 лице

1 возрасен

 

 

х.ГЛОБУС 4 +*

термин

 

цена по лице

1/2 соба

 

Цените се по лице на ден на база на полупансион доручек и вечера (шведска масаПопусти:детe од 2-11,99 год.со двајца возрасни користи бесплатни услуги. Дете од 2-11,99 год.на редовно легло плаќа 50% од цената за возрасен.Возрасен на допол. легло плаќа 80% од цената на аранжманот.Доплата за 1/1 соба 15€ на ден.Доплата за апартман 10€ на ден по лице.

х.Феникс 4*

термин

 

цена по лице

1/2 соба

 

Цените се по лице на ден на база на полупансион-доручек и вечера (шведска масаПопусти:Детe од 2-11,99 год.со двајца возрасни кориси бесплатни услуги.. Дете од 2-11,99 год.на редовно легло плаќа 50% од цената за возрасен.Возрасен на допол. легло плаќа 80% од цената на аранжманот.Доплата за 1/1 соба 15€ на ден.Доплата за апартман 10€ на ден по лице

х.Поморие 3*

термин

 

цена по лице

1/2 соба

 

Цените се по лице на ден на база на All inclusive (се вклучено)Попусти:Детe од 2-11,99 год.со двајца возрасни користи бесплатни услуги. Дете од 2-11,99 год.на редовно легло плаќа 50% од цената за возрасен.Возрасен на допол. легло плаќа 80% од цената на аранжманот.Доплата за 1/1 соба 10 на ден.

Прочитано 18290 пати
Останата понуда: « Златни Песоци

Оставете коментар

Полињата означени со (*) се задолжителни.

mod_vvisit_counterВкупно вчера1026
mod_vvisit_counterВкупно посети1442042

Main Menu