Албена

Оценете ја понудата
(101 гласови)

А  Л  Б  Е  Н  А   2018

 

/Бесплатен интернет во целиот комплекс/

х.КОМ


х. Ком. 3* - All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.

26.06-08.07.

09.07-20.08.

21.08-05.09.

06.09-21.09.

1/2 соба

185

265

245

350

273

390

245

350

185

265

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

х. Ком.( бесплатен влез во Аква парк) 3*- All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.

26.06-08.07.

09.07-20.08.

21.08-05.09.

06.09-21.09.

1/2 соба

221

315

284

405

322

460

284

405

221

315

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.ВИТА ПАРК

х. Вита Парк 3* - All inclusive + (се вклучено)

 

По лице

06.06-25.06.

26.06-08.07.

09.07-20.08.

21.08-05.09.

06.09-21.09.

1/2 соба

259

370

315

450

364

520

315

450

259

370

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

х.МАГНОЛИЈА ЛУКС

х.ОРХИДЕА

х.Магнолија Lux 3*/х.Орхидеа 3*/х.Орхидеа Парк 3*All inclusive(се вклучено)

 

По лице

06.06-25.06.

26.06-08.07.

09.0720.08.

21.08-05.09.

06.09-21.09.

1/2 соба

185

265

238

340

266

380

238

340

185

265

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.РАЛИЦА СУПЕРИОР

 

х.Ралица Супериор 4* All inclusive + (се вклучено)

 

По лице

06.06-25.06.

26.06-01.07.

02.07-20.08.

21.08-05.09.

06.09-21.09.

1/2 соба

322

460

406

580

455

650

406

580

322

460

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10


х.ЛАГУНА ГАРДЕН

 

х.Лагуна Гарден 4* All inclusive + (се вклучено)

 

По лице

06.06-25.06.

26.06-01.07.

02.07-20.08.

21.08-05.09.

06.09-21.09.

1/2 соба

301

430

396

565

427

610

396

565

301

430

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10


х.
ЛАГУНА МАРЕ

 

х.Лагуна Маре  4* All inclusive (се вклучено)

 

По лице

06.06-25.06.

26.06-01.07.

02.07-20.08.

21.08-05.09.

06.09-21.09.

1/2 соба

280

400

350

500

413

590

350

500

280

400

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10


 

х. Елица  3*  All inclusive (се вклучено)

 

По лице

06.06-25.06.

26.06-01.07.

02.07-20.08.

21.08-05.09.

06.09-21.09.

1/2 соба

232

330

322

460

382

545

322

460

232

330

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

 

 

У  С  Л  О  В  И

Еднократна боравишна такса за возрасни-5, деца до 11,99 години-3

  • дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • две  деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30 %  од цена за возрасен.
  • еден возрасен  во 1/2 соба  доплаќа 30 % од цената на аранжманот.
  • едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е kako за еднокреветна соба.
  • трет возрасен на допoл. легло плаќа 80 % од цената на аранжманот
  • еден возрасен со две деца од 2 до 11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по 35 % од цената за возрасен.

 

Превоз на релација:Скопје-Софија-Албена-Софија-Скопје (Секој ден)

Деца до 2 години

бесплатно

Деца 02-6,99 години

15.00 евра

Деца од 07-09,99 години

31,50 евра

Лице над 10 години

62,50 евра

Време на поаѓање:

-Скопје –Софија-23.59

-Софија-Албена-07.30(локално време)

Време на враќање:

-Албена-Софија-15.30(локално време)

-Софија-Скопје- 23.59(локално време)

  • соба,дветедецаплаќаат по 35 % одценатазавозрасен.

Цена: возрасни - 63

децадо 10 год.- 47€

Скопје –Варна -З.Песоци –Кранево -Албена – 20,00часот

термининатргнување

05.07,  10.07,  15.07,  20.07,  25.07,  30.07.2018

05.08,  10.08,  15.08,  20.08,  25.08,  30.08.2018

Албена-Кранево -З.Песоци-Варна -Скопје -17,00(локалновреме)

термининавраќање

06.07,  11.07,  16.07,   21.07,  26.07,  31.07.2018

06.08,  11.08,  16.08,   21.08,  26.08,   31.08.2018

Прочитано 54048 пати
Останата понуда: Златни Песоци »

Оставете коментар

Полињата означени со (*) се задолжителни.

mod_vvisit_counterВкупно вчера288
mod_vvisit_counterВкупно посети720646

Main Menu