ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН 5*-САНДАНСКИ

 

Х.ПИРИН*****-САНДАНСКИ

важи од:08-10.12.2023

 

Вид на сместување

( 2 ноќевања со појадок и вечера)

2 H.B(ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)

08-10.12.2023

1.

Легло во двокреветна  соба–лукс на база/НВ /

120€

2.

Еднокреветна соба - лукс  на база/ НВ /

164€

3. Легло во двокреветна соба супериор /НВ/ 130€
4. Еднокреветна соба супериор/НВ/ 174€

3.

Наем /апартман-Лукс/ на база HB                   /максимум 3 лица или 2+1 /

380€

ПОПУСТИ :

1.

Дете до 3,99 год.

Бесплатно сместување

2.

Дете од 4 до 11.99 год. на дополнително  легло во соба лукс

40€

3.

Дете од 4 до 11.99 год. на редовно легло во соба лукс

84€

4. Дете од 4-11.99 год. на дополнително легло во соба супериор 46€
5. Дете од 4-11.99 год. на редовно легло во соба супериор 91€

6.

Возрасен на дополнително легло во соба лукс

60€

7. Возрасен на дополнително легло во соба супериор 65€

ВКЛУЧЕНО Е:

1.

Ноќевање,појадок , вечера

2.

Безжичен интернет, паркинг, бесплатен превоз /по возен ред /до центар на град и обратно.

3.

Користење на: фитнес, базен, детски базен, џакузи.

4.

Парк-градина со голем минерален базен, детски базен и детско катче.

5.

Користење на сауна парк: /финска сауна, биосауна, парни бањи – калдариум и лакониум, ледена фонтана, и зона за релакс/ -

 

 

 

ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ****-САНДАНСКИ

 

ИНТЕР ХОТЕЛ-САНДАНСКИ****

важи од:08.12-10.12.2023

 

Вид на сместување

(ноќевање и појадок )

08-10.12.2023

По лице

2 В.В

(Ноќевање  и појадок )

Легло во двокреветна соба на база/ВВ /

120€

Еднокреветна соба на база/ ВВ

188€

Еднокреветна соба на база/ ВВ /1 возрасен+1 дете 04-11,99

188€

ПОПУСТИ :

Дете до 3,99 год.

Бесплатно сместување

Дете од 4 до 11.99 год. на редовно легло

Бесплатно сместување

Дете од 4 до 11.99 год. на допол. легло

36

Дете од 12 до 15.99 год. на допол. легло

80

ВКЛУЧЕНО Е:

Ноќевање,појадок

Безжичен интернет на територија на целиот хотел, паркинг

Користење на: внатрешен и надворешен базен,сауна,парна бања фитнес,

Детско катче со професионален анимиатор

Сеф во соба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотел ЛИОН****-БАНСКО

ТЕРМИН:08-10.12.2023

Хотел ЛИОН****-БАНСКО

ТЕРМИН:08-10.12.2023

(2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)

СОБА СТАНДАРД

ДВОКРЕВЕРНА СОБА 2 ВОЗРАСНИ

210€

ДВОКРЕВЕРНА СОБА 3ВОЗРАСНИ

290€

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

156€

ДВОКРЕВЕТНА СОБА 1 ВОЗРАСЕН+1 ДЕТЕ (4-11,99)

184€

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА 1 ВОЗРАСЕН+1 ДЕТЕ (0-3,99)

158€

ДВОКРЕВЕТНА СОБА  1 ВОЗРАСЕН +2 ДЕЦА (0-3,99) (4-11,99)

186€

ДВОКРЕВЕТНА СОБА 1 ВОЗРАСЕН+2 ДЕЦА (4-11,99) (4-11,99)

226€

ДВОКРЕВЕТНА СОБА 2 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (0-3,99)

212€

ДВОКРЕВЕТНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (4-11,99)

252€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА

ФАМИЛИЈАРНА СОБА 2 ВОЗРАСНИ

264€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА 3 ВОЗРАСНИ

344€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ  (0-3,99)

266€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (4-11,99)

304€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (0-3,99) (0-3,99)

268€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (0-3,99) (4-11,99)

306€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (4-11,99) (4-11,99)

346€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  3 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ(0-3,99)

346€

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  3 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (4-11,99)

386€

АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА

АПАРТМАН [3 ВОЗРАСНИ ]

420€

АПАРТМАН [4 ВОЗРАСНИ ]

422€

АПАРТМАН 2 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (4-11,99) (4-11,99)

422€

АПАРТМАН 2 ВОЗРАСНИ +3 ДЕЦА (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99)

424€

АПАРТМАН 2 ВОЗРАСНИ +3 ДЕЦА(4-11,99) (4-11,99) (4-11,99)

424€

АПАРТМАН 3 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (4-11,99)

422€

АПАРТМАН 3 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (0-3,99) (4-11,99)

424€

АПАРТМАН 3 ВОЗРАСНИ +2 ДЕЦА (4-11,99) (4-11,99)

424€

АПАРТМАН 4 ВОЗРАСНИ+1 ДЕТЕ (0-3,99)

424€

АПАРТМАН 4 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ(4-11,99)

424€

Цените се во евра за 2 ноќевање со појадок и вечера и вклучуваат:користење на затворен базен, фитнес, пијалок за време на вечерата . Затворен паркинг со доплата на  рецепција.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ХОТЕЛ ЛИОН****БОРОВЕЦ

Н.В (НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)

ТЕРМИН:

08-10.12.2023(2 НВ)

ТЕРМИН:

07-10.12.2023(3 НВ)

СОБА СТАНДАРД

ДВОКРЕВЕРНА СОБА 2 ВОЗРАСНИ

196

294

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

144

216

ДВОКРЕВЕТНА СОБА 1 ВОЗРАСЕН+1 ДЕТЕ (4-11,99)

168

252

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА 1 ВОЗРАСЕН+1 ДЕТЕ (0-3,99)

146

219

СОБА ЛУКС

ДВОКРЕВЕРНА СОБА 2 ВОЗРАСНИ

214

321

ДВОКРЕВЕРНА СОБА 3 ВОЗРАСНИ

296

444

ДВОКРЕВЕТНА СОБА 1 ВОЗРАСЕН+1 ДЕТЕ (4-11,99)

188

282

ДВОКРЕВЕТНА СОБА  1 ВОЗРАСЕН +2 ДЕЦА (4-11,99) (0-3,99)

192

288

ДВОКРЕВЕТНА СОБА 1 ВОЗРАСЕН +2 ДЕЦА (4-11,99) (4-11,99)

230

345

ДВОКРЕВЕТНА СОБА 2 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (0-3,99)

218

327

ДВОКРЕВЕТНА СОБА 2+1 ДЕЦА (4-11,99)

256

384

ФАМИЛИЈАРНА СОБА

ФАМИЛИЈАРНА СОБА 2 ВОЗРАСНИ

252

378

ФАМИЛИЈАРНА СОБА 3 ВОЗРАСНИ

332

498

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ  (0-3,99)

254

381

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (4-11,99)

292

438

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (0-3,99) (0-3,99)

256

384

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (0-3,99) (4-11,99)

294

441

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  2 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (4-11,99) (4-11,99)

334

501

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  3 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ(0-3,99)

334

501

ФАМИЛИЈАРНА СОБА  3 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (4-11,99)

374

561

АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА

АПАРТМАН [3 ВОЗРАСНИ ]

422

633

АПАРТМАН [4 ВОЗРАСНИ ]

424

636

АПАРТМАН 2 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (4-11,99) (4-11,99)

424

636

АПАРТМАН 2 ВОЗРАСНИ +3 ДЕЦА (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99)

426

639

АПАРТМАН 2 ВОЗРАСНИ +3 ДЕЦА(4-11,99) (4-11,99) (4-11,99)

426

639

АПАРТМАН 3 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ (4-11,99)

424

636

АПАРТМАН 3 ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА (0-3,99) (4-11,99)

426

639

АПАРТМАН 3 ВОЗРАСНИ +2 ДЕЦА (4-11,99) (4-11,99)

426

639

АПАРТМАН 4 ВОЗРАСНИ+1 ДЕТЕ (0-3,99)

426

639

АПАРТМАН 4 ВОЗРАСНИ +1 ДЕТЕ(4-11,99)

426

639

Цената вклучува: користење на затворен базен, фиТнес, сауна,  . За време на вечерата вклучени се пијалоци ( наливно вино и пиво, вода, сок )

mod_vvisit_counterВкупно вчера490
mod_vvisit_counterВкупно посети2137843

Main Menu