Превоз Бугарија

Оценете ја понудата
(12 гласови)

ПРЕВОЗ

СКОПЈЕ-ВЕЛИНГРАД-СКОПЈЕ

25.00

Време на поаѓање

СKOПЈЕ-ВЕЛИНГРАД

22,00 часот

термини на поаѓање:

Скопје-Велинград

05.07 / 15.07 / 20.07 / 25.07 / 30.07.2019

05.08 / 10.08 / 15.08 / 20.08.2019

Време на поаѓање

ВЕЛИНГРАД-СКОПЈЕ

12,00 часот

(бугарско време)

термини на поаѓање:

Велинград-Скопје

06.07 / 16.07 / 21.07 / 26.07 / 31.07.2019

06.08 / 11.08 / 16.08 / 21.08.2019

 

 

 

 

 

СКОПЈЕ –СОФИЈА- СКОПЈЕ

релација

Ден на

поаѓање

Час на

поаѓање

Час на

враќање

цени во денари

еден правец

повратна

Скопје-Софија

Секој ден

7:00,17:30,23:59

7:00,17:30,23:59

990,00

1.800,00

 

 

 

 

 

Прочитано 13334 пати
Останата понуда: Превоз Црна Гора »

Оставете коментар

Полињата означени со (*) се задолжителни.

mod_vvisit_counterВкупно вчера1066
mod_vvisit_counterВкупно посети1471581

Main Menu