Превоз Црна Гора

Оценете ја понудата
(7 гласови)

СКОПЈЕ - ХЕРЦЕГ НОВИ - СКОПЈЕ /преку Албанија /

Релација

 

Час на поаѓање од Скопје

Час на поаѓање од Црна Гора

Цена на билет во еден правец

Цена на повратен билет

Подгорица

21.00

20.00

1.540,00

2.460,00

Суто Море

21.00

19.30

1.850,00

3.070,00

Чањ

21.00

19.25

1.850,00

3.070.00

Буљарица

21.00

19.20

1.850,00

3.070,00

Петровац

21.00

19.15

1.850,00

3.070,00

Пржно

21.00

19.10

1.850,00

3.070,00

Рафајловичи

21.00

19.00

1.850,00

3.070,00

Бечичи

21.00

18.50

1.850,00

3.070,00

Будва

21.00

18.45

1.850,00

3.070,00

Котор

21.00

18.00

2.150,00

3.070,00

Рисан

21.00

17.30

2.150,00

3.070,00

Бјела

21.00

17.25

2.150,00

3.070,00

Џеновичи

21.00

17.20

2.150,00

3.070,00

Кумбур

21.00

17.15

2.150,00

3.070,00

Зеленика

21.00

17.10

2.150,00

3.070,00

Херцег Нови

21.00

17.00

2.150,00

3.070,00

ПОАЃАЊА ЗА МЕСЕЦ МАJ 2022:

СКОПЈЕ-ХЕРЦЕГ НОВИ:ПАРНИ ДАТУМИ

ХЕРЦЕГ НОВИ-СКОПЈЕ:НЕПАРНИ ДАТУМИ


ПОАЃАЊЕ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ 2022

СКОПЈЕ-ХЕРЦЕГ НОВИ:НЕПАРНИ ДАТУМИ

ХЕРЦЕГ НОВИ-СКОПЈЕ:ПАРНИ ДАТУМИ

ПОАЃАЊЕ ЗА МЕСЕЦ ЈУЛИ 2022

СКОПЈЕ-ХЕРЦЕГ НОВИ:НЕПАРНИ ДАТУМИ

ХЕРЦЕГ НОВИ-СКОПЈЕ:ПАРНИ ДАТУМИ

ПОАЃАЊЕ ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ

СКОПЈЕ-ХЕРЦЕГ НОВИ:ПАРНИ ДАТУМИ

ХЕРЦЕГ НОВИ-СКОПЈЕ:НЕПАРНИ ДАТУМИ


 

Прочитано 19976 пати

Оставете коментар

Полињата означени со (*) се задолжителни.

mod_vvisit_counterВкупно вчера671
mod_vvisit_counterВкупно посети1659613

Main Menu