Превоз Германија

Оценете ја понудата
(0 гласови)

 

ПРЕВОЗ:СКОПЈЕ–ГЕРМАНИЈА-СКОПЈЕ

Релација

Ден на

поаѓање

Час на поаѓање

Ден на враќање

Час на враќање

Цени во денари

Повратна

Еден правец

МИНХЕН

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

9.900,00

5.600,00

ИНГОЛШТАД

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

9.900,00

5.600,00

УЛМ

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

11.200,00

6.200,00

НИНБЕРГ

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

11.200,00

5.900,00

ШТУДГАРД

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

11.200,00

6.200,00

КАРЛСРУЕ

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

11.800,00

6.500,00

МАНХАИМ

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

12.400,00

6.800,00

ФРАНКФУРТ

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

12.400,00

6.800,00

КЕЛН

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

13.000,00

7.450,00

ДИСЕЛДОРФ

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

13.650,00

7.450,00

ДУИСБУРГ

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

13.650,00

7.450,00

ЕСЕН

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

13.950,00

8.400,00

ДОРТМУНД

Среда

сабота

10:30

Среда

сабота

 

13.950,00

8.400,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Прочитано 2933 пати
Останата понуда: « Превоз Грција

Оставете коментар

Полињата означени со (*) се задолжителни.

mod_vvisit_counterВкупно вчера702
mod_vvisit_counterВкупно посети707123

Main Menu