Добриниште

Оценете ја понудата
(0 гласови)

 

х.РУСКОВЕЦ****-ДОБРИНИШТЕ

27.12

-01.01

02.01

-09.01

10.01

-30.01

31.01

-13.02

14.02-

07.03

08.03

-16.04

JUNIOR SUITE 1-спална-мин. 2; макс. 2+1

/2 лица/ BB

123.20

83.60

77.00

83.60

77.00

62.70

/1 лице/  - SGL USE

110.88

75.24

69.30

75.24

69.30

56.43

1 возрасен+ 1 дете (0-13,99)

110.88

75.24

69.30

75.24

69.30

56.43

1 возрасен+ 2 деца (0-13,99)

123.20

83.60

77.00

83.60

77.00

62.70

2 возрасни+ 1 дете (0-13,99)

123.20

83.60

77.00

83.60

77.00

62.70

VILLA COMFORT 1 спална -мин. 2; макс. 2+1

/2 лица/ BB

155.10

104.50

95.70

104.50

95.70

78.10

1 возрасен+ 1 дете (0-13,99)

155.10

104.50

95.70

104.50

95.70

78.10

2 возрасни+ 1 дете (0-13,99)

155.10

104.50

95.70

104.50

95.70

78.10

APP  SENIOR SUITE 2 спални- мин. 4; макс. 4+1

/4 возрасни/ BB

198.00

134.20

123.20

134.20

123.20

100.10

4 возрасни+ 1 дете (0-13,99)

198.00

134.20

123.20

134.20

123.20

78.10

4 возр.+ 2 деца (0-13,99)(0-3,99)

203.50

139.70

128.70

139.70

128.70

105.60

4 возр.+ 2 деца (0-13,99)(04-13,99)

209.00

145.20

134.20

145.20

134.20

111.10

COMFORT FAMILY VILLA 2 спални-мин. 4; макс. 4+2 or 5 ad

/4 возрасни/ BB

204.60

137.50

126.50

137.50

126.50

103.40

/5 возрасни/

230.18

154.69

142.31

154.69

142.31

116.33

4 возрасни+ 1 дете (0-13,99)

204.60

137.50

126.50

137.50

126.50

103.40

4 возр.+ 2 деца (0-13,99)(0-3,99)

210.10

143.00

132.00

143.00

132.00

108.90

4 возр.+ 2 деца (0-13,99)(04-13,99)

215.60

148.50

137.50

148.50

137.50

114.40

LUXURY FAMILY VILLA-мин. 4; макс. 4+1

/4 возрасни/ BB

228.80

155.10

141.90

155.10

141.90

115.50

/5 возрасни/

257.40

174.49

159.64

174.49

159.64

129.94

4 возрасни+ 1 дете (0-13,99)

228.80

155.10

141.90

155.10

141.90

115.50

4 возр.+ 2 деца (0-13,99)(0-3,99)

228.80

155.10

141.90

155.10

141.90

115.50

4 возр.+ 2 деца (0-13,99)(04-13,99)

228.80

155.10

141.90

155.10

141.90

115.50

5 возр.+ 1 дете (0-13,99)

228.80

155.10

141.90

155.10

141.90

115.50

Доплата за  HB-возрасен

дете 4-13,99

14,30/

7,70

14,30/

7,70

14,30/

7,70

14,30/

7,70

14,30/

7,70

14,30/

7,70

Боравишна такса 0,51 € по лице на ноќ

Новогодишна Вечера -возрасен 135 €   дете 4-13,99 год.70 €

Прочитано 2225 пати
Останата понуда: Сандански »
mod_vvisit_counterВкупно вчера859
mod_vvisit_counterВкупно посети1005681

Main Menu