Сандански

Оценете ја понудата
(0 гласови)

 

 

 

Хотел ПИРИН 5*-САНДАНСКИ

View the embedded image gallery online at:
http://skopjetours.com.mk/index.php/wellness-spa/item/188-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD.html#sigProIdb611f21833

 

Х.ПИРИН-САНДАНСКИ

ПАКЕТ "МАКЕДОНИЈА - 2022"

важи од 30.11.2020-31.01.2022

Вид на сместување

(ноќевање со појадок и вечера)

Петoк - Сaбота

освен за период на национални празници

Недела- Четврток

освен за период нанационални празници

1.

Легло во 1/2 соба–лукс на база/ НВ /

51 EUR

43 EUR

2.

1/1 соба - лукс  на база/ НВ /

66 EUR

63 EUR

3.

Наем /апартман-Лукс/ на база HB

/максимум 3 лица или 2+1 /

164 EUR

154EUR

4.

ПАКЕТНА ЦЕНА  ЗА  7 H.B

301 EUR

ПОПУСТИ :

1. Дете до 3,99 год.

Бесплатно сместување на база ВВ

2. Дете до 3,99  год.(доколку користи дополнително легло или бебешко креветче)

11 евра на ден

3.Дете од 4 до 11.99 год. на редовно легло

50% попуст од цената на редовното легло

4.Возрасен,сместен во соба на дополнително легло

50 % попуст од цената на редовното легло

5.Доплата за вечера на дете од 4 до 11.99 год.на дополнително легло

13 евра на ден

6.Доплата за соба супериор 10 евра на ден за соба

ВКЛУЧЕНО Е:

1.

Ноќевање, доручек, вечера

2.

Безжичен интернет, паркинг, бесплатен превоз /по возен ред /до центар на град и обратно.

3.

Користење на: фитнес, базен, детски базен, џакузи.

4.

Парк-градина со голем минерален базен, детски базен и детско катче.

5.

Користење на сауна парк: /финска сауна, биосауна, парни бањи – калдариум и лакониум, ледена фонтана, и зона за релакс/ - БЕСПЛАТНО

НАПОМЕНА:Горенаведените цени не важат за национални и религиозни празници на Р.Бугарија.Во цената  не е вклучена  боравишна такса во износ од 0,60 центи на ден по лице(се плаќа на рецепција на хотелот)

 

 

Х.ПИРИН-САНДАНСКИ

ПАКЕТ "МАКЕДОНИЈА - 2022"

важи од 01.02-30.11.2022

Вид на сместување

(ноќевање со појадок и вечера)

Петoк - Сaбота

освен за период на национални празници

Недела- Четврток

освен за период нанационални празници

1.

Легло во 1/2 соба–лукс на база/ НВ /

54 EUR

46 EUR

2.

1/1 соба - лукс  на база/ НВ /

69 EUR

66 EUR

3.

Наем /апартман-Лукс/ на база HB

/максимум 3 лица или 2+1 /

174 EUR

164EUR

4.

ПАКЕТНА ЦЕНА  ЗА  7 H.B

322 EUR

ПОПУСТИ :

1. Дете до 3,99 год.

Бесплатно сместување на база ВВ

2. Дете до 3,99  год.(доколку користи дополнително легло или бебешко креветче)

12 евра на ден

3.Дете од 4 до 11.99 год. на редовно легло

50% попуст од цената на редовното легло

4.Возрасен,сместен во соба на дополнително легло

50 % попуст од цената на редовното легло

5.Доплата за вечера на дете од 4 до 11.99 год.на дополнително легло во соба лукс

14 евра на ден

6.Доплата за соба супериор 10 евра на ден за соба 7.Доплата за вечера на дете од 4-11.99 год.на дополнително легло во соба супериор            16 евра на ден.

ВКЛУЧЕНО Е:

1.

Ноќевање, доручек, вечера

2.

Безжичен интернет, паркинг, бесплатен превоз /по возен ред /до центар на град и обратно.

3.

Користење на: фитнес, базен, детски базен, џакузи.

4.

Парк-градина со голем минерален базен, детски базен и детско катче.

5.

Користење на сауна парк: /финска сауна, биосауна, парни бањи – калдариум и лакониум, ледена фонтана, и зона за релакс/ -

НАПОМЕНА:Горенаведените цени не важат за национални и религиозни празници на Р.Бугарија.Во цената  не е вклучена  боравишна такса во износ од 0,60 центи на ден по лице(се плаќа на рецепција на хотелот)

 

Интерхотел Сандански 4*

Тип..на...сместување

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

09.01-31.03.2022

петок и сабота

недела - четврток

BB

HB

BB

HB

Легло во 1/2  соба лукс

50 €

63 €

41 €

54.5€

Легло во 1/2 соба супериор

60 €

73 €

50 €

63 €

1/1 соба Лукс

77 €

90 €

64 €

77 €

Студио (2 лица)

144

170

120 €

146 €

Апартман Лукс (2 лица)

162 €

188 €

134 €

161 €

Услови:

Дете до 3,99 години

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Дете /4-11,99/ со 1 возрасен во соба

Бесплатно

8.00€

Бесплатно

8.00€

Дете /4-11,99/ на допол. легло во соба лукс

14

22 €

12 €

19 €

Дете/4-11,99/на доп.легло во соба суп./Студио/Апартман

Бесплатно

8.00€

Бесплатно

8.00€

Дете /12-15,99/ на допол. легло во соба/студио/aпп.

33

46 €

27 €

41 €

Возрасен на допнително легло во Студио/Апартман

33

46 €

27 €

41 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цените за соба се по лице(за студио и апартман се за 2 две лица) и вклучуваат:

ноќевање, доручек/вечера, користење на затворен и отворен базен со минерална вода,сауна,парна бања,фитнес,паркинг,интернет.

1.Kлиентот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 дена пред пристигнувањето без пенали.

2. Клиентот има право да промени име на резервацијата 3 дена пред датата на престигнување без пенали.Промена на име  и термин помалку од 3 дена пред датата на пристигнување, клиентот ја плаќа првата ноќ од направената резервацијата.

3. Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 дена пред датата на пристигнување, клиентот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.

4. Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на клиентот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на клиентот.

 

 

Хотел МЕДИТЕ 5* САНДАНСКИ

 

Медите СПА Ресорт и Вили 5

период: 01.01.2022 г.- 31.12.2022 г.

Тип на соба

Тип на сместување

Макс. капацитет

кв.м./

Недела-Четврток

ВВ

Петок- сабота ВВ

Недела-Четврток

НВ

Петок-сабота

НВ

Медите СПА Ресорт 5*

Делукс соба

DBL

2 adl

30м2

110

110

120

130

Делукс соба

SGL

1 adl

84

94

94

104

Премиум соба

DBL

2 adl +2chd/1adl

35м2

108

118€

130

140

АпартманЈуниор

DBL

2 adl +2chd/1adl

40м2

155

165

184

196

Апарман лукс

/2 спални/

Цена за 4 рах

4adl +2chd/1adl

95м2

200

220

240

260

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цените се по соба за една ноќ и вклучуваат:

• Ноќевање на база / BB или HB /, употреба на отворен / само во лето / и затворен базен со минерална вода, отворено џакузи, хербална сауна, финска сауна, амам, парна бања, просторија релакс соба , фитнес , паркинг, сефПолитики за возрасни:

 Доплата за возрасен на дополнително легло кревет - 31 € BB / 49 € HB

 Доплата за ручек за возрасни - 15 €

Детска политика:

Дете до 11,99 години се сместува бесплатно со двајца возрасни.

1 возрасен и дете до 11,99 години на редовно легло се наплатува по цена на еднокреветна соба

 Децата користат бесплатно детско катче, и детски базен со минерална вода на отворено / само во текот на летото.

 Доплата за ручек дете до 11,99 години - 10 €

Резервации и Анулации:

Резервацијата се смета за потврдена откако ќе се уплати 50% од вкупниот износ на сместувањето. Откажувања и промени на резервациите  се прифаќаат без казна до 14 дена пред бараниот датум за сместување на клиентот.

За откажувања направени по овој период, казната се наплатува на следниов начин:

• 13-9 дена пред датумот на сместување - казна 30% од целиот престој.

• 8-6 дена пред датумот на сместување - казна 50% од целиот престој

• 5 дена пред датумот на сместување, недоаѓање на клиентите во хотел или промена на престој по сместувањето - казна 100% од целиот престој

Цените не важат за следните термини:

ОФИЦИЈАЛНИ ПРАЗНИЦИ

31 декември - 2 јануари

3 март -

08 март –

3 дена - Велигден / според датумите /

1 мај –

6 мај

24 мај

Денови на народниот фестивал Пирин (по датум)

6 септември

22 септември

1 ноември –

8 декември

24 декември

25 - 26 декември

 

Прочитано 11519 пати
mod_vvisit_counterВкупно вчера386
mod_vvisit_counterВкупно посети1599789

Main Menu