с.Бања

х.СПРИНГС МЕДИКАЛ СПА  4* с.БАЊА

 

ЕСЕНСКИ ПРОМОЦИИ

-4 ноќевања за цена на 3, валидна за термин: 09.09.2018 - 20.12.2018

-Дете до 8.99 години користи бесплатни услуги.

-Дете од 9-13.99 години спаѓа во категорија на деца.

-Дете од 14+ спаѓа во возрасни.

период

Денови на престој

1/2 соба

комфорт (2+0)

1/2соба

егзекутив

(2+1)

Алпин

студио

(2+2)

Јуниор

сјуит

(2+2)

07.01- 03.02.2018

Петок и сабота

60

63

76

88

Недела-четврток

49

51

65

79

04.02- 05.04.2018

Петок и сабота

58

60

69

81

Недела-четврток

46

48

59

70

06.04- 14.04.2018

Петок и сабота

60

63

79

88

Недела-четврток

50

53

66

80

15.04- 14.06.2018

Петок и сабота

61

65

68

78

Недела-четврток

50

54

59

69

15.06- 12.07.2018

Петок и сабота

64

68

74

86

Недела-четврток

54€

56

64

76

13.07-  15.09.2018

Петок и сабота

67€

69€

80

91

Недела-четврток

56

58

69

82

16.09- 29.11.2018

Петок и сабота

62

65

68

78

Недела-четврток

50

54

60

69

30.11- 20.12.2018

Петок и сабота

69

73

80

91

Недела-четврток

58

62

69

82

Цените се ден по лице и вклучуваат :

- Ноќевање со појадок и вечера

- Користење на: внатрешни и надворешни базени со минерална вода, сауна, парна бања, турска бања,

ледена фонтана, солена соба, тепидариум, лакониум, фитнес, Интернет, паркинг

Намалувања :

Пакет 1  - 15% попуст за  минимум  престој од 5 ноќевања

Пакет 2.  - 10% попуст за минимум  престој од 3 – 4 ноќевања

Дополнителни услови :

- За сместување во еднокреветна соба – 20% попуст од цената за 2 лица

- Дете до 5.99 год. на редовно легло користи бесплатни услуги

-Дете до 5,99 год.на допонително легло користи бесплатни услуги

- Дете од 6-11.99 год. на  прво дополнително легло – доплаќа 28€ на ден

- Дете од 6-11.99 год. на второ дополнително легло – доплаќа 19€ на ден

- Дете од 6-11.99 год. на редовно легло – 25% попуст од цената за возрасен

- Возрасен на прво дополнително легло - доплаќа 36€ на ден

- Возрасен на второ дополнително легло - доплаќа 28€ на ден

Х СПРИНГС МЕДИКАЛ СПА 4*– с. БАЊА

период

Денови на

престој

1/2 соба комфорт (2+0)

1/2соба

егзекутив (2+1)

Алпин студио

(2+2)

Јуниор

сјуит

(2+2)

06.01-23.03.2019

Петок и сабота

70€

74€

81€

93€

Недела-четврток

59€

61€

70€

84€

24.03-30.05.2019

Петок и сабота

60€

63€

71€

82€

Недела-четврток

49€

52€

60€

71€

31.05-27.06.2019

Петок и сабота

63€

69€

75€

89€

Недела-четврток

53€

57€

64€

78€

28.07-07.09.2019

Петок и сабота

70€

74€

81€

94€

Недела-четврток

59€

61€

70€

84€

08.09-28.11.2019

Петок и сабота

60€

63€

71€

82€

Недела-четврток

49€

52€

60€

71€

29.11-19.12.2019

Петок и сабота

70€

74€

81€

94€

Недела-четврток

59€

61€

70€

84€

Цените се ден по лице и вклучуваат :

- Ноќевање со појадок и вечера

- Користење на: внатрешни и надворешни базени со минерална вода, сауна, парна бања, турска бања,ледена фонтана, солена соба, тепидариум, лакониум, фитнес, Интернет, паркинг

Намалувања :

Пакет 1 - 15% попуст за минимум престој од 5 ноќевања

Пакет 2.  - 10% попуст за минимум престој од 3 – 4 ноќевања

Минимален престој за викенд – 2 ноќевања

Дополнителни услови :

- За сместување во еднокреветна соба – 20% попуст од цената за 2 лица

- Дете до 5.99 год. на редовно легло користи бесплатни услуги

- Дете до 5,99 год.на допонително легло користи бесплатни услуги

- Дете од 6-11.99 год. на прво дополнително легло – доплаќа 29€ на ден

- Дете од 6-11.99 год. на второ дополнително легло – доплаќа 19€ на ден

- Дете од 6-11.99 год. на редовно легло – 25% попуст од цената за возрасен

- Возрасен на прво дополнително легло - доплаќа 38€ на де

- Возрасен на второ дополнително легло - доплаќа 29€ на ден

Прочитано 1397 пати
Останата понуда: « Велинград

Оставете коментар

Полињата означени со (*) се задолжителни.

mod_vvisit_counterВкупно вчера165
mod_vvisit_counterВкупно посети677520

Main Menu