Боровец Хотели

Оценете ја понудата
(2 гласови)

 

 

х. БОРОВЕЦ ХИЛС 5*

БОРОВЕЦ ХИЛС   5*-БОРОВЕЦ

Период

Вид на сместување

01.01-19.01.19

10.02-16.02.19

28.12 - 31.12.18

20.01-09.02.19

17.02-23.02.19

10.12-27.12.18

24.02-31.03.19

01.04-30.04.19

Цените се за соба(2 лица)Студио( 2 лица) /Апартман (2 лица/4 лица)

Двокреветна соба

2 лица   (макс.2+1)

108,00

180,00

88,00

70,00

дете 4-11.99г. на доп. легло

22,00

36,00

18.00

14.00

дете 4-11.99г. на основно легло

33,00

54,00

27,00

21,00

трет возрасен на доп. легло

38,00

63,00

31,00

25.00

Студио

2 лица(макс.2+2)

124,00

198,00

102,00

80,00

дете 4-11.99 г. на доп. легло

25,00

40,00

21,00

16,00

дете 4-11.99 г. на основно легло

38,00

60,00

31,00

24,00

Трет возрасен на доп. легло

44.00

70,00

36,00

28.00

Апартман(една спална)

2 лица(макс.2+2)

138,00

212,00

114,00

90,00

дете до 11,99 г. на доп. легло

28,00

43,00

23,00

18,00

дете до 11.99г. на основно легло

42,00

64,00

34.00

27,00

трет возрасен на доп. легло

49.00

74,00

40,00

32.00

Апартман лукс(две спални)

4 лица(макс.4+2)

190,00

265,00

166,00

132,00

дете до 11.99 г. на доп. легло

19,00

27,00

17,00

14,00

Петти/ шести вoзрасен надоп. легло

34,00

47.00

30,00

24,00

Еднокреветна соба

78,00

-

65,00

52,00

Боровишна такса 1 € на ден по лице

Цените вклучуваат:

 Ноќевање,појадок и вечера;

 Користење на  внатрешен базен, џакузи, сауна, парна бања и фитнес;

 Користење  на : сеф, интернет, паркинг;

Услови за сместувањее:

 Дете до 3.99 г. Користи  безплатни услуги.

Новогодишна вечера:

 Возрасен– 85€.

 Дете от 4 до 11,99 – 40

Попусти за рани запишувања:

- 5 % попуст за резервации направени до 30.11.2018 г.

За 7 и повеќе ноќевања – 1 ноќевање безплатно

(важи за период 20.01- 09.02.2019 г. и од 24.02-31.03.2019 г. )

Попустите не се комбинираат со раните запишувањa


х
.ЛИОН 4*

х.ЛИОН  4* - БОРОВЕЦ

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

29.12.-04.01

05.01-11.01

16.02-22.02

15.12-28.12

12.01-18.01

26.01-15.02

01.12-14.02

19.01-25.01

23.02-31.03.

Соба Стандард

Н.В

60,00€

39,00

38,00

34,00

дете 04-11,99 на редовно легло

Н.В

45,00€

29.00€

28,50€

25,50€

Соба Лукс (2+1)

Н.В

62,00

43,00

41,00

36,00

дете 04-11,99 на допол.легло

Н.В

23,00€

16,00€

14,00€

12,00€

дете 04-11,99 на редовно легло

Н.В

46,50€

32,00€

31.00€

27,00€

Возрасен на допол.легло

Н.В

45,00€

30,00€

28,00€

25,00€

Соба Family (2+2)

Н.В

68,00€

51.00€

49,00€

44,00€

дете 04-11,99 на допол.легло

Н.В

23,00

16,00€

14,00€

14,00€

дете 04-11,99 на редовно легло

Н.В

51.00

38,00 €

36,50€

33,00€

Возрасен на допол.легло

Н.В

45,00€

30,00€

30,00€

30,00€

AПП-наем( 4+1)

Н.В

250.00€

172.00€

160.00€

144.00€

Новогодишна вечера

Возрасен-70,00€

Дете од 04-11,99год.-35,00€

7=6, 10=9 , 14=12 од  03.03.2018 до крај на сезона

х.ИГЛИКА ПАЛАС 4*

х.ИГЛИКА ПАЛАС 4*-БОРОВЕЦ

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

26.12.18

01.01.19

02.01.19

25.01.19

26.01.19

15.02.19

16.02.19

04.03.19

05.03.19

09.04.19

1/2 соба Стандард

H.B

47.00€

38.00€

31.50€

38.00€

31.50€

Дете  од 02-11,99 г.на допол. легло

H.B

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Бесплатно

Дете од 02-11,99г.на редовно легло

H.B

47.00€

28.50€

24.00€

28.50€

24.00€

возрасен на доп.легло

H.B

35.00€

28.50€

24.00€

28.50€

24.00€

Новогодишна вечера

возрасен 50

дете од 02-11,99 год. 25

-10% за резервација и уплата до 31.10.201

(не важи за термин:26.12.18-01.01.19)

Цената вклучува:кафе,чај од 16,00-17,00 часот,користење на затворен базен,бесплатен WI-FI во лоби бар.

Боравишна такса 0,60 €  на ден по лице

 

 

х.РИЛА 4*

х.РИЛА  4*  - БОРОВЕЦ

термин:

28.12-04.01

20.01-23.02

05.01-19.01

24.02-03.03

14.12-27.12

04.03-16.03

17.03-06.04.

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН                                  ДВОКРЕВЕТНА СОБА СТАНДАРД(максимум 2+1)

ВОЗРАСЕН

H.B

92.50

80.00 €

62.50 €

56.00 €

41.00 €

Дете од 0-11.99 г.на редовно легло

H.B

68.50

62.00 €

53,50 €

50.50

44.00 €

Дете од 02-11.99 g .на допол.легло

H.B

23.00

23.00

23.00

23.00

23.00

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН            ДВОКРЕВЕТНА СОБА  СТАНДАРД/ поглед кон ски патеки/  (максимум 2+1)

ВОЗРАСЕН

H.B

98.00

85,50 €

68.00 €

61.00 €

45.50 €

дете од 02-11.99 г. На редовно легло

H.B

71.00

66.00 €

57.00 €

54.00

45.50 €

Дете од 02-11.99 г .нa допол.легло

H.B

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН                                   ДВОКРЕВЕТНА СОБА  СУПЕРИОР(максимум 2+1)

ВОЗРАСЕН

H.B

113.50

94.50 €

73.50€

65.50 €

48.00 €

дете од 0-11.99 г. На редовно легло

H.B

78.50

70.50 €

58.50 €

55.50

48.00 €

Дете од 02-11.99 г .нa допол.легло

H.B

23.00

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23,00 €

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН           ДВОКРЕВЕТНА СОБА  СУПЕРИОР / поглед кон ски патеки / ( максимум2+1)

ВОЗРАСЕН

H.B

119.00

100.00

79,00 €

71.00

53.50 €

дете од 0-11.99 г. На редовно легло

H.B

82.00

72.00 €

62.00 €

58.00 €

48.50 €

Дете од 02-11.99 г .нa допол.легло

H.B

23,00

23.00 €

23.00 €

23.00

23,00 €

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН                             ФАМИЛИЈАРНА СОБА СУПЕРИОР-СТУДИО (максимум 2+2)

ВОЗРАСЕН

H.B

113,50

94.50 €

73.50 €

65.50 €

48.00 €

прво дете  0-13.99 со двајца возрасни

H.B

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

Второ дете 0-13.99 Со двајца возрасни

H.B

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН ФАМИЛИЈАРНА СОБА СУПЕРИОР-СТУДИО/ поглед  ски патеки /  (максимум 2+2)

ВОЗРАСЕН

H.B

119.00

100.00

79,00 €

71.00

53.50 €

прво дете  02-13.99 со двајца возрасни

H.B

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

Второ дете 02-13.99 со двајца возрасни

H.B

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

23.00 €

Доплата за коледна вечера :Возрасен- 40,00 € ǀ Деца (2-11.99 год.) - 20,00 €

Доплата за Новогодишна вечера(задолжителна):Возрасен-65,00€-Деца(2-11.99 год.)-32,50€

Во цената е вклучено:ноќевање со доручек и вечера,користење на базен,фитнес,сауна,парна бања џакузи,отворен бесплатен паркинг,интернет во лоби бар.

-10% за резервации и уплати до 15.10.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

х. “ICE ANGELS” 4*

ПО ЛИЦЕ НА ДЕН

УСЛУГА

 

1/2 соба Стандард

П.П

 

деца од 07-11,99год. на допол. легло

П.П

 

дете од 07-11,99год на редовно легло

П.П

 

возрасен на доп.легло

П.П

 

СТУДИО

П.П

 

1-во дете од 07-11,99 год. на допол. легло

П.П

 

2-ро дете од 07-11,99год. на допол. легло

П.П

 

дете од 07-11,99год на редовно легло

П.П

 

Трет возрасен

П.П

 

АПП ( 1 спална) / 4 lica /

П.П

 

АПП ( 1 спална) / 5 lica /

П.П

 

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 09.02.2018 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ

( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ  )

Прочитано 8297 пати
Останата понуда: Боровец ски услугу »

Оставете коментар

Полињата означени со (*) се задолжителни.

mod_vvisit_counterВкупно вчера702
mod_vvisit_counterВкупно посети707096

Main Menu