Ски карти

Оценете ја понудата
(1 глас)

 

СКИ КАРТИ-БАНСКО 2018/2019

Ски услуги

Возрасни

деца до 11.99 год.

3

дена

6

дена

3

дена

6

дена

Ски карта + скии и штеки

 

Ски карта+скии,штеки и кондури

 

Ски карта + часови по скијање (во група)    4 часа на ден

 

Ски карта+часови по скијање (во група)     2 часа на ден

 

/

/

Комплет ски пакет (скии,штеки,кондуриски карта,часови по скијање 4 часа на ден)

 

Комплет сноуборд пакет (сноуборд,кондури,ски карта,часови по сноуборд 3 дена х 2 часа  на ден)

 

/

/

Ски карта + сноуборд +  кондури

 

/

/

Ски карта + сноуборд

 

/

/

mod_vvisit_counterВкупно вчера223
mod_vvisit_counterВкупно посети631162

Main Menu