Боровец ски услугу

Оценете ја понудата
(0 гласови)

БОРОВЕЦ 2018/19

 

 

3 дена

6 дена

ски услуги

Возрасен

23-64.99

Дете

7-13.99

млади

14-22.99г и 65+

возрасен

23-64.99 г

дете

7-13.99 г

млади

14-22.99 и 65+

Ски карта

 

€ 98

€ 53

€ 71

€ 188

€ 106

€ 135

 

3 дена

6 дена

возрасен

14+

дете

7-13.99

возрасен

14+

дете

7-13.99

Ски карта+скии и штеки(не вклучува ски гардероба)

€ 113

€ 67

€ 216

€ 128

Ски карта и и лифт пас пакет / изнајмување на ски, штеки и чизми и ски карта /(не вклучува ски гардероба)

€ 120

€ 74

€ 232

€ 138

Ски школа и лифт пас пакет / часови по скијање (4 часа на ден,) вечер на дипломи за 6-дневни пакети /(не вклучува ски гардероба)

€ 147

€ 102

€ 263

€ 179

Голем ски пакет 6-дена опрема/скии,штеки,чизми/часови по скијање 4 часа на ден,вечер на дипломи за 6 дневни пакети/(не вклучува ски гардероба)

€ 149

€ 113

€ 270

€ 189

СНОУБОРД УСЛУГИ:

Возрасен

14+

дете

8-13.99

Возрасен

14+

дете

8-13.99

Ски карта+изнајмување на сноуборд(не вклучува ски гардероба)

€ 113

€ 67

€ 216

€ 128

Сноуборд опрема,ски карта(борд+меки чизми+ски карта)

(не вклучува ски гардероба)

€ 119

€ 74

€ 232

€ 138

Сноуборд школа,ски карта (групна школа по 2 часа на ден,ски карта)вечер на дипломи за 6-дневни пакети (не вклучува ски гардероба)

€ 133

€ 95

€ 240

€ 170

Голем сноуборд пакет(Групна школа по 2 часа на ден,борд и меки чизми,ски карта,вечер на дипломи за 6-дневни пакети(не вклучува ски гардероба)

€ 140

€ 100

€ 254

€ 170

ДРУГИ УСЛУГИ:


3 дена


6 дена

Изнајмување на кацига - само за деца

/

€ 14

/

€ 25

Складирање на опрема  (скии-сноуборд)

€ 12

€ 12

€ 23

€ 23

Складирање на опрема, вклучена во пакетите( скии и  сноуборд)

€ 6

€ 6

€ 12

€ 12

Школа за деца 4-6,99год. (опрема-скии,чизми,ски школа 2 часа на ден,ручек, игри,слатки,чај, забава за деца од 8.30-16.30 часот

€ 82

€ 153

Детско катче за деца , 2-3.99 години: ручек, игри, слатки, чај; отворено секој ден од 8: 30-16: 30 часот

€ 82

€ 153

ЗАБЕЛЕШКИ:
Ски услуги: дете 7-13,99 години; Возрасни 14+ години; Сноуборд услуги  : дете 8 -13,99 години, возрасни 14+ години;Градинка: за деца од 4-6,99 години;  за деца 2-3,99 години;

-  Вечер на дипломи не се вклучени за 3-дневен пакет.

- Изнајмување на кациги . Детски кациги можат да се изнајмат по цените наведени погоре.

- Возрасни кациги  може да се изнајмуваат на самото место.

-Пакетите со ски и сноуборд опрема  не го вклучуваат складирање во ски-депоа то и оваа услуга дополнително се  наплаќа. Складирањето на лични предмети (чевли, чанти, капи, очила за сонце, итн.) Во ски-депоата не е дозволено и Бороспорт не е одговорен за чување  на такви предмети и има право да ги отстрани. Сите изнајмени опрема мора да бидат вратени во депоата на Бороспорт на последниот ден од сервисот.

- Услугите за ски / сноуборд наведени овде (лифтови, опрема и школа) не важат за ноќно скијање.

- Школата за скијање и сноуборд започнуваат од 9: 30-10: 00, освен ако од Бороспорт не е поинаку назначено.

Прочитано 2750 пати
Останата понуда: « Боровец Хотели

Оставете коментар

Полињата означени со (*) се задолжителни.

mod_vvisit_counterВкупно вчера702
mod_vvisit_counterВкупно посети707140

Main Menu